Vijay Nanhoe

Mijn naam is Vijay Nanhoe en ik ben woonachtig in Spijkenisse. Ik studeer Bio-Farmaceutische wetenschappen aan de Leiden Universiteit om zo ooit op medisch gebied hulp te kunnen verlenen aan ongeneeslijk zieken en mensen met aandoeningen. Daarnaast ben ik eigenaar van de Kyokushin Fight Academy in Hekelingen. Dit is een full-contact karate school, waar de focus op zowel fysieke als mentale training ligt. Door middel van diverse trainingen stimuleren wij onze leerlingen om altijd het uiterste uit zichzelf te halen.

In de gemeente ben ik actief als voorzitter van het Topsportteam van Nissewaard en vertegenwoordig ik de topsporters in de stuurgroep van de gemeente. De functie van het topsportteam is tweedelig. Enerzijds willen we ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk mensen in de gemeente actief in beweging kunnen brengen, maar aan de andere kant focussen we op de stimulatie van talentontwikkeling door middel van samenwerking tussen (aankomende) talenten en topsporters om zo nog betere prestaties te kunnen leveren op toernooien. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook de stem van de jeugd in Nissewaard gehoord wordt. Daarom ben ik tussen 2019 en 2021 lid geweest van het Jongerenpanel. Een instantie die gevraagd en ongevraagd advies geeft aan de gemeente. Hierbij focus ik mij  wederom vooral op het gebied van (top)sport.

Zelf ben ik sinds jonge leeftijd actief in de topsport (karate).  Zo heb ik verschillende titels behaald waaronder Nederlands (6x), Europees (3x) en Vice-Wereld kampioen. Ik vind het belangrijk dat men investeert in zijn/haar gezondheid en mentale ontwikkeling. Daarom ben ik binnen Jong Nissewaard actief op sport, onderwijs en zorg en hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de gemeente.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux