Kim Zwaaneveldt

Ik ben Kim Zwaaneveldt, partijvoorzitter van Jong Nissewaard. Naast mijn werk als voorzitter studeer ik rechtsgeleerdheid en filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heb ik een bijbaantje in de horeca. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen en gezellig af te spreken met vrienden.

Als partijvoorzitter vind ik het belangrijk dat we de kans krijgen om de jongeren te vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Ik zal me daarom ook bezighouden met alle interne zaken en ervoor zorgen dat alles binnen de partij soepel verloopt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen zich welkom voelen om zich bij ons aan te sluiten en hun mening over politieke onderwerpen te delen.

Waar ik me onder andere voor wil inzetten is het aantrekkelijker maken van het centrum van Spijkenisse. Steeds meer panden komen leeg te staan en het is tijd dat hier verandering in komt. Het centrum heeft veel potentie om uit te groeien tot een gezellig, levendig middelpunt van de gemeente Nissewaard. Als partij zouden we graag de mogelijkheden willen onderzoeken hoe we dit kunnen bereiken, met name voor de jongeren.

Wij zijn erg gemotiveerd om een mooie bijdrage te leveren en de jongeren te vertegenwoordigen in de lokale politiek!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux