Guido Faber

Mijn naam is Guido Faber en ik woon al mijn hele leven in Spijkenisse. Ik heb mijn diploma in tweetalig onderwijs behaald op de Ring van Putten en op het moment studeer ik de International Bachelor in Psychology aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ik ben altijd al actief geweest in Spijkenisse op het vlak van Sport en cultuur, zo ben ik sinds mijn 5e al lid bij scoutingvereniging Ruwaard van Putten waar ik nu leiding ben van de scoutsgroep voor jongeren tussen de 11 en 15 jaar. Verder heb ik ook de zwarte band in judo behaald bij de sportschool van Richard de Bijl en train ik op het moment bij de Kyokushin Fight Academy in Hekelingen.                                            Discussies en debatten over belangrijke en diverse onderwerpen vond ik altijd wel interessant. Daarom was ik ook lid van het debatteam op de Ring van Putten en ben ik naar verschillende debatcompetities gegaan, zoals Op weg naar het Lagerhuis. Ook heb ik deelgenomen aan de FAMUN, wat een simulatie is van het werk en discussies van de Verenigde Naties voor jongeren onder de 18 jaar.

Mijn studie Psychologie heeft veel raakvlakken met de punten zorg en onderwijs, en ik verwacht dat ik die kennis bij Jong Nissewaard in de praktijk kan gebruiken. Ik hoop een ander perspectief te bieden op de verschillende onderwerpen en een aanwinst te zijn voor de partij en Spijkenisse zelf.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux