Damian den Hartog

Mijn naam is Damian den Hartog en ik ben 22 jaar oud. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met sporten, zoals hardlopen en wedstrijdzwemmen.  Daarnaast heb ik veel verschillende interesses waaronder beleid en politiek.

Door deze interesse ben ik bestuurskunde gaan studeren. Afgelopen jaar heb ik mijn master Management van Human Resources en Verandering afgerond. Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar complexe maatschappelijke vraagstukken zoals integratie, digitalisering en verduurzaming. Aan de hand van deze onderzoeken heb ik adviezen geschreven voor gemeenten en de Rijksoverheid. Met mijn kennis en ervaring met wetenschappelijk onderzoek en advisering wil ik Jong Nissewaard ondersteunen in hun doelstellingen.

Ik woon mijn hele leven in Spijkenisse en als actief-lid van Jong Nissewaard wil ik een bijdrage leveren aan de stad waar ik ben opgegroeid. Jong Nissewaard geeft jongeren binnen de gemeente een stem, waarmee wij de gemeenteraad willen verrijken. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze gemeente.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux