Wahaj Ghani

Mijn naam is Wahaj Ghani, ik ben 20 jaar en woonachtig in Spijkenisse. Aan de TU Delft volg ik de opleiding Technische Bestuurskunde.

Politiek zit al een aantal jaar in mijn bloed, op de middelbare school begon ik met debatteren met een geweldig team. Door het debatteren werd ik onder andere uitgenodigd om bij het Jongerenpanel van de gemeente Nissewaard aan te schuiven. Dit vond ik erg aantrekkelijk omdat ik hier de mogelijkheid had om de stem van de jongeren hoog op de agenda van de gemeente te zetten. Uiteindelijk ben ik voorzitter van het Jongerenpanel geworden. Deze rol heb ik tussen 2019 en 2021 met veel passie vervuld!

Door het Jongerenpanel heb ik veel nieuwe inzichten gekregen van diverse mensen in de gemeente, daarnaast heb ik een aantal unieke kansen gekregen, zoals het New Towns project. Namens de gemeente ben ik toen naar Milton Keynes gegaan. Verder heb ik ook de kans gekregen om in gesprek te gaan met minister Grapperhaus en Dekker over veiligheid.

Door al de nevenactiviteiten ben ik mij erg gaan focussen op de onderwerpen bestuur & inwoners, jongeren en diversiteit. Deze onderwerpen gaan mij persoonlijk aan en ik vind het daarom erg belangrijk om hierover te praten. Ik wil mijzelf hard maken voor de toekomst van de bewoners van de gemeente Nissewaard. Ik ben erg empathisch ingesteld dus ik zal ook de wensen en problemen van de bewoners begrijpen en deze omzetten tot daden!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux